dijous, 23 de setembre de 2010

II Premi de Narrativa Curta L'Illa-Vadelletra

Ja ha passat un any i després de l'èxit de la primera convocatòria repetim amb el premi.

Les bases són les següents:

L'Illa Llibreria i el programa de ràdio Vadelletra, emès per Ràdio Mollet del Vallès, convoquem el II Premi de Narrativa Curta L'Illa-Vadelletra.

El tema d'enguany és 'L'enveja' .

La llargària màxima dels treballs serà de 2 fulls DIN A-4  a doble espai, lletra Arial i cos 12. En un full a banda s'hi afegiran les dades personals de l'autor (nom, adreça, contacte).

El termini màxim de lliurament es fixa en el 20 de desembre de 2010.

Un jurat format per 5 persones serà l'encarregat de triar un sol guanyador d'entre tots els relats presentats. La decisió es farà pública el 14 de gener de 2011.

La composició del jurat és la següent: Carme Ballús (filòloga), Margarida Muntsant (filòloga), Jordi Sanz (llibreter), Manel Xicota (gestor editorial) i Elena Jardí (última guanyadora del premi).

El premi consistirà en un lot de llibres i una estada de cap de setmana per a dues persones a la casa rural El Nus de Pedra.
El relat guanyador es publicarà al bloc de L'Illa i al bloc de Vadelletra. També serà llegit en antena. L'organització es reservarà el dret de la seva publicació en paper.

Les obres s'hauran d'enviar per correu electrònic a les següents adreces: illallibres@gmail.com i vadelletra@gmail.comCap comentari: