dilluns, 28 de novembre del 2011

Presentació del llibre 'Loving Effects', del Toni Cots, produït per CRA'P


CRA’P presenta el llibre “Loving Effects” a la llibreria L’Illa.

El proper dimarts 29 de novembre a les 20h CRA’P presentarà el llibre Loving Effects a la llibreria L’Illa de Mollet (Av.Llibertat, 20).

Loving Effects és part del projecte Miniatures Officinae, del qual CRA’P n’ha format part. Un projecte internacional basat en l’intercanvi, la cooperació i la creació de petites peces en forma de miniatures dins de l’àmbit de la Mediterrània, que obren al públic diferents propostes artístiques entorn al tema de l’amor i la relació amb l’altre. Cra’p ha estat enguany co-productor i co-organitzador juntament amb L’Officina de Marsella a França, Indisciplinarte de Terni a Itàlia i El Teatro de Tunis a Tunisia.

Ara, Cra’p presenta l’edició multilingue del llibre a cura d’en Toni Cots, que inclou sis assajos sobre la temàtica dels afectes i l’altre, juntament amb diverses propostes (tant d’imatge com de text) de nou dels artistes participants a Miniatures; procedents de Catalunya, Itàlia, Tunísia, Turquia, Egipte i França.

El llibre Loving Effects és una col.lecció de textos i imatges que articulen els múltiples plans d’una cartografia, que traça d’una manera creuada les temàtiques transversals del projecte Miniatures: l’amor i la relació amb l’altre. Aquesta cartografia es desplega a través de múltiples recorreguts on la forma i el discurs, la poètica i la reflexió, es confronten amb maneres de veure, percebre i traçar detalls inscrits en la temàtica de “l’altre”: un altre que, en el context d’un mapa creuat del Mediterrani, carregat de significats, narratives, pluralitats i identitats, cerca interrogar-se sobre l’afecte i els seus efectes en les nostres societats actuals.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Thiѕ makes it posѕible to fit in with the grunge crowd at
the same time! Unique printѕ can be сombined with any othег Sρring trend anԁ make for the perfect night
out look. Watson works in both standагd and
fashion photography. Also chilԁгen
tеnd to get people ωear darker colors fοr the dгesses, go in for an ill-fittіng top.


Look at my blog; Thoi trang nam