dissabte, 24 de novembre del 2007

DARABUC

He rebut la visita d'un amic i antic client (dic antic perquè ara viu molt lluny de Mollet), el Gonzalo, és traductor i autor de llibres infantils i té un blog interessantíssim i molt treballat sobre literatura infantil i juvenil. L'hi hem posat l'enllaç en aquesta pàgina. Entreu-hi perquè val molt la pena.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolgut: moltes gràcies per la visita, l'enllaç i per sobre de tot, l'amabilitat, tants anys després. He tingut la impressió d'haver creuat de nou les vostres grans portes de vidre, mentre venia del mercat o pujava de la part baixa de la rambla...

Vivim en concret a Moratalla, que geogràficament pertany a la serra del Segura, germana de la de Cazorla. Ja veig que podia haver precisat més, però és costum adquirit, donat que el nostre poble i la nostra zona són molt poc coneguts en general. És zona de muntanya, no tan impresionant com Cazorla (i menys si ho veus des de la vora dels Pirineus), però fresca, humida, poc semblant al paisatge general de Múrcia, ja sigui l'horta o la costa seca. De fet tenim neu gairebé tots els anys, i a les valls de l'interior del municipi se sol conservar fins a un mes. Si coneixeu la zona de Riópar o el parc natural de Calares del Mundo y de la Sima, és al que més s'assembla. Ho disfrutem, la veritat.

Seguim en contacte. Una abraçada,

Gonzalo