Dijous 11 de març a les 20 h, presentem el llibre 'El mundo en pequeños bocados', de Jordi Garcia, editat per Intermon Oxfam.
Es tracta d'un recull de receptes de petits plats o 'tapes' de diferents països dels cinc continents. A banda de la vàlua de la receptes, cal destacar la qualitat de les fotografies, no en va el Jordi és un gran especialista en fotografia gastronòmica. En paraules del mateix autor: "El mundo en pequeños bocados es un respetuoso acercamiento y tributo a la gastronomía del mundo, a los pueblos y sus gentes, una pincelada de color que desde Sudamérica a Oceanía, pasando por África, el Magreb, Oriente, Europa y Asia, puede acercarnos a sus raíces culinarias tradicionales para que podamos compartir y disfrutar de su cocina".
L'acte comptarà amb uns presentadors de luxe, d'una banda la cuinera Montserrat Tàpia i de l'altra els responsables del bloc 'La cuina vermella', el Kike Palau i la Txell Pi.
No cal dir que hi esteu tots convidats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada