dissabte, 28 de març del 2009

Espinàs, Roig, Luri i ..... Geronimo Stilton



La presentació de dijous, com era d'esperar, va anar molt bé. A la proximitat de l'Espinàs se li va afegir la concisió del Xavier Roig i la saviesa i bonhomia del Gregorio Luri. La trentena de persones que ens vam aplegar vam trobar curta l'hora i mitja en què van estar parlant perquè a qui no li agrada estar assegut i que li vagin explicant històries?

La connexió entre els tres era total, especialment entre Luri i Espinàs, a qui, davant la perplexitat del personal el va considerar com a precursor d'Epíctet. Espinàs amb la seva habitual rapidesa de reflexes va agafar el guant i li va tornar amb ironia i intel·ligència.

I quan encara no ens havíem recuperat de tant gaudi, dissabte al matí, malgrat la pluja i el fred , vam patir el tsunami Geronimo Stilton. Aquest ratolinet que amb els seus llibres d'olors ha revolucionat el món del llibre infantil va estar a la llibreria signant llibres i fotografiant-se amb els joves lectors que es van apropar.

Durant el mes d'abril ja no acollirem cap altra activitat perquè prou feina tenim preparant el Sant Jordi però de cara al maig ja en portem alguna de cap.

2 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Que tingueu una bona diada de sant Jordi!

Esteve Maspons ha dit...

Va ser un bon tanto portar aquestes tres figures, certament vàrem gaudir. Felicitats. N'he fet una petita ressenya al blog.

El llibre de cites que vaig trobar a la botiga per St. Jordi és sensacional -no recordo el títol-, més que res perquè majoritariament l'autor va fer una tria personal d'allò que anava llegint. Un exemple: deia un pare: no em puc creure que fossis més ràpid que els altres 100.000 espermatozous.

Tot i que ja saps que no sóc massa de ficció m'agrada llegir -ja sé que és raro- les crítiques i comentaris de les novel.les quan passo per aquí.

Salutacions