divendres, 20 de març del 2009

Presentacions dia 26 de març

Com a preludi d'un Sant Jordi variat, dijous 26 de març a les 20 h, tindrem el gaudi de presenciar tres autors de La Campana amb tres propostes ben diferents.

Josep Maria Espinàs ens parlarà de 'A peu per Múrcia'. Es tracta del seu vintè 'a peu', tot un rècord. En un escuet i esplèndid pròleg, Espinàs es pregunta si amb aquesta sèrie ha creat un gènere, nosaltres n'estem plenament convençuts. Al marge de l'obra que presenti, sempre és un goig escoltar-lo i fruir de les seves sàvies paraules.

Xavier Roig ens presentarà 'La dictadura de la incompetència'. És una obra a la qual ja vam dedicar un post en aquest bloc. És un assaig molt lúcid on analitza el país des del seu vessant polític, econòmic i social. Val la pena agrair la seva valentia i independència de criteri.

Gregorio Luri, amb 'L'escola contra el món', fa una anàlisi crítica i a l'hora esperançadora sobre el controvertit món de l'ensenyament.

Poques vegades hom té l'oportunitat d'assistir a un acte amb tanta clarividència junta i és per això que us animem a venir.

2 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Ho he vist al Línia Vallès, quin bon trio! Ja ens en faràs cinc cèntims de com ha anat.

La cuina vermella ha dit...

Apa! quina festassa!!