dilluns, 18 de maig del 2009

Properes presentacions

Benvolguts,

sento haver tingut el bloc inactiu des de fa molts i molts dies. La raó és que s'han ajuntat la feinada de pre i post Sant Jordi, una mala temporada de lectures i una semicrisi blocaire. Això del bloc és quelcom addictiu però alhora, si deixes d'entrar molt de temps, acabes oblidant-lo i cada cop t'agafa més mandra per actualitzar-lo.

Després d'aquest rotllo passo a informar-vos de tot un regitzell de presentacions que tindran lloc aquestes properes setmanes:

Divendres 22 de maig a les 20 h, presentació del llibre
'Mestres, renovació i avantguarda pedagògica a Catalunya',
de Ferran Aisa, editat per 1984.
L'acte, que comptarà amb la presència de l'autor, serà conduït per Jaume Noró, mestre i director del Ceip Sant Vicenç,
i per Montserrat Tura, Consellera de Justícia.


La següent serà aquesta:

Dimarts 26 de maig a les 20 h, presentació de
'Barcino'
de Maria Carme Roca, editat per Columna.
La conductora de l'acte serà
Lolita Milà.

Les dues primeres setmanes de juny tindrem altres actes dels quals ja us n'informarem puntualment.






6 comentaris:

kweilan ha dit...

Benvinguda de nou!

L'Espolsada llibres ha dit...

Ben tornat!

Darabuc ha dit...

Que vagin molt bé.

(A voltes, per les crisis blocaires, va bé trastejar una mica la plantilla, canviar opcions i colors. Fa un efecte semblant a tallar-se els cabells o donar aquella roba que fa massa temps que no fas servir, o el que cadascú tendeixi a fer en aquests casos de sensació d'embús.)

Llibreria L'Illa ha dit...

Gràcies a tots.
Gonzalo, aquest 'truquillo' pot ser interessant, el problema és que sóc una mica maldestre en qüestions blocaires i puc engegar-ho tot a rodar.

Darabuc ha dit...

Hola de nou:

Per si et serveix a tu o serveix a qualsevol altre blocaire/bloguer: Instal·lar una plantilla externa (per exemple, de les moltes que hi ha a btemplates.com) pot ser més difícil i segons com a mi m'ha donat problemes que exigeixen trastejar més. Però si et mous entre les plantilles típiques que ofereix la pròpia Blogspot (Disseny>Seleccionar plantilla nova) no hauria de passar res, són força a prova de bomba. Quant als colors els pots canviar a Disseny>Fonts i colors. A la finestra inferior veuràs els canvis i si no t'agraden, no graves i punt. I encara si haguessis gravat per error, al costat de la graella dels colors hi ha un enllaç a "recuperar la plantilla predeterminada" que hauria de desfer qualsevol embolic.

Llibreria L'Illa ha dit...

Gràcies, Gonzalo,

faré provatures.