divendres, 17 de juny de 2011

Convocatòria del III Premi de Narrativa Curta en Llengua Catalana L'Illa -Vadelletra

L'Illa Llibreria de Mollet del Vallès i el programa radiofònic Vadelletra convoquem el III Premi de Narrativa Curta en Llengua Catalana L'Illa-Vadelletra.

El tema d'enguany és 'Noves Tecnologies'

La llargària màxima dels treballs serà de 2 fulls DIN A-4 a doble espai, lletra Arial i cos 12. En un full a banda s’hi afegiran les dades personals de l’autor (nom, adreça, contacte).

Les obres es podran enviar, fins el 20 de desembre de 2011, per correu electrònic a les següents adreces: illallibres@gmail.com i vadelletra@gmail.com. En un document a banda s’hi afegiran les dades personals de l’autor (nom, adreça, contacte).

També s’admet el seu lliurament en mà a les instal·lacions de Ràdio Mollet (Pl. Cinco Pinos, Mollet) i la Llibreria l’Illa (Av. Llibertat 20, Mollet). En aquest cas caldrà remetre-les en un sobre tancat on només hi figurarà el nom del premi. Dins el sobre, el treball presentat anirà acompanyat d’una plica amb el títol de l’obra i totes les dades de l’autor. 

Un jurat format per 5 persones serà l’encarregat de triar un sol guanyador entre tots els relats presentats. Els seus membres són: Carme Ballús (filòloga), Margarida Muntsant (filòloga), Jordi Sanz (llibreter), Manel Xicota (gestor editorial) i Cristina da Souza (última guanyadora del certamen).

El 20 de gener de 2012 es coneixerà l’obra guanyadora.

El Premi consistirà en un lot de llibres, una estada de cap de setmana per a dues persones a la casa  rural El Nus de Pedra i la invitació per formar part del jurat de la següent convocatòria.

El relat guanyador serà publicat al bloc de L’Illa (http://illallibres.blogspot.com) i al bloc del Vadelletra (http://vadelletra.blogspot.com).