divendres, 16 de gener del 2009

Commemoració dels 200 anys del naixement de l'Edgar Allan Poe

Dilluns 19 de gener a les 20 h, us convidem a tots a la commemoració dels 200 anys del naixement de l'Edgar Allan Poe. Es tracta d'una iniciativa de la SCF (Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia). L'acte es farà simultàniament a diferents llocs del país, si voleu més informació, podeu consultar la web www.sccff.cat.

En el cas de la Llibreria L'Illa, el Pep Homar llegirà el manifest conjunt elaborat per la dita Societat i, a continuació, la Marta Vilaret llegirà el conte 'Els fets en el cas de M. Valdemar'.

Clourem l'acte brindant per la memória de l'il·lustre escriptor americà.

5 comentaris:

kweilan ha dit...

Gràcies per la connexió amb la SCF. Aquest conte del sr. Valdemar és perfecte per un homenatge a Poe. Encara ara quan hi penso em fa agafar por!

Llibreria L'Illa ha dit...

Doncs anima't, fes uns quants quilòmetres i vine!!!

pep ha dit...

Des de la SCCFF volem agraïr la col.laboració de Llibreria L'illa per deixar-nos el local, de la Marta Vilaret per la seva esplèndida lectura i a tots els que vau venir per la vostra presència. Si voleu podeu veure algunes fotos a :
http://www.photoblog.com/sccff/2009/01/21/

Fins aviat !!!

Anònim ha dit...

Poe és un d'aquells escriptors que sempre penso que he de llegir però encara no ho he fet. Sóc una temporada a Madrid per qüestió de feina i m'han dit que a la llibreria BLANQUERNA és pot comprar literatura en català. deu ser veritat?? aquesta setmana m'hi passaré, poser pugui trobar Poe en català i tot!

Llibreria L'Illa ha dit...

Si, Aida, la Blanquerna és una llibreria catalana a Madrid. Respecte a Poe, l'edició de 'Narracions extraordinàries' de Quaderns Crema, compta amb la traducció de Carles Riba. Tot i que es va traduir des de l'edició en francès enlloc de l'original, és esplèndida.